Aquesta tarda tenia ganes de provar un postre que feia ja dies que tenia en ment: boles de mantega de cacauet amb xocolata! I he de dir que són delicioses!
Aquesta recepta es medeix en vasos, depenent de la mida del vas en tindreu més o menys quantitat. Jo he utilitzat vasos de xupito i m'han sortir 17 boles.
Ingredients:
- 1 tassa mantega de cacauet
- 1/3 tassa de mantega (suavitzada)
- 1 tassa sucre glass
- 1'5 tasses cereals d'arròs inflat triturats (mesurar abans de triturar)
- 200 gr xocolata per fondre aproximadament
Preparació:
La preparació és molt i molt fàcil. Primer barrejem la matega i la mantega de cacauet. A continuació hi afegim el sucre glass i per últim l'arròs inflat.
La massa la deixem reposar a la nevera mentre fonem la xocolata.
Un cop fosa la xocolata fem boles amb la massa i les cobrim amb la xocolata. Espreu a que la xocolata estigui una mica freda per poder cobrir les boles! Sinó la xocolata cau!
Només faltarà decorar-les i devorar-les!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada