Bona tarda!
Ara ja feia dies que no em posava de ple a la cuina! Però ahir va ser el dia ideal! Estic a la recta final de curs i ben estressada i, per els nervis, què millor que oblidar-me de la feina per una estona tot fornejant? Així que tornant a casa em vaig posar a pensar... i vaig acabar fent el meu últim invent: cupcakes de xocolata amb Baileys! I per rematar-ho una crema de formatge amb Baileys! Espero que us agradi!
Ingredients (per 10 persones):
- 32 gr de cacau en pols
- 100 gr de farina
- 125 gr de sucre
- 3/4 de cullaradeta de bicarbonat
- 1/4 de cullaradeta de llevat
- Un polsim de sal
- 1 ou
- 90 ml de buttermilk
- 90 ml de Baileys
- 1 cullaradeta i mitja d'oli d'oliva suau
Preparació:
Aquesta recepta és ben fàcil de fer! Primer de tot tamisem els ingredients secs: farina, sucre, cacau en pols, llevat, bicarbonat i sal.
Tot seguit afegim l'ou, la buttermilk i l'oli d'oliva i barregem bé perquè no quedin grumolls. Per últim, afegim el Baileys i acabem de remenar bé. Ens quedara una massa força líquida, no us preocupeu, és normal.
A continuació avoquem la massa als motlles de cupcakes, omplint-los fins a 3/4 parts del total, i els posem al forn pre-escalfat a 180º. Deixem els cupcakes uns 20 minuts al forn, fins que al punxar-los amb un escuradents, aquest surti totalment net. I ja està!
Un cop fred els podem cobrir amb una crema de formatge i Baileys. La recepta de la crema de formatge és la mateixa del Red Velvet Cake però canviant la vainilla per un rajolí de Baileys.
I només queda decorar-los al gust i a disfrutar!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada